Dag 4: Ongeslagen en geslaagd

4 juli 2017

Ontbijt was deze ochtend in twee shifts, de meiden konden namelijk 30 minuten langer slapen. Je moest eens weten hoe blij ze hiermee waren! Vervolgens was het weer een dag met wedstrijden waar we uiteindelijk ongeslagen uit zijn gekomen. Na de wedstrijden was er tijd voor ontspanning en shoppen. Gewoon geslaagd.

 

Goedemorgen

Voor de meiden was het heerlijk vanochtend, zij mochten namelijk 30 minuten langer slapen. Morgen mogen de jongens dit. Dat het een goede morgen was bleek al bij het ontbijt, het was rustig en alles was op voorraad.

Vervolgens zijn we weer richting de sporthal gegaan voor de wedstrijden. Bij aankomst bleek de zaal nog net zo warm te zijn als hoe wij deze hadden achtergelaten. Voordeel is wel dat we hier nu al op voorbereid waren. Extra flessen water en meer fruit.

 

TSN Tapservice 1

Een wedstrijd met aardige weerstand in de eerste set. Bij het tactisch aanpassen van ons spel wisten we eenvoudiger punten te scoren. Dit alles resulteerde in 3-0 winst.

 

Saturnus

Eenvoudig is het juiste woord. Helaas is het Tsjechische team nog steeds niet te bekennen. Dus speelden de jongens tegen een lokaal team. Een jong schoolteam.

Toch zakelijk gespeeld en soms zelfs teveel druk en te hard. Aanpassen hebben we gedaan maar dat is altijd lastig. 3-0 winst.

 

TSN Tapservice 2

De jongens stonden klaar voor de wedstrijd van het toernooi, tegen het team uit Oekraïne. Lange gasten met enkele echt goede spelers. Slim en tactisch spel zorgden voor een 2-0 voorsprong. Set 3 was bijzonder, in onze termen ‘poep’. Mentale weerbaarheid hebben de jongens, ze starten set 4 namelijk erg sterk en met controle. Later in de set werd het weer spannender en hebben we uiteindelijk wel gewonnen door de ‘heksenketel’. Al onze teams stonden achter Holland en moedigden het team aan. Dit gaf frustraties bij de tegenstander en energie aan onze spelers. 3-1 winst.

 

Fysiotherapie de Valuwe

Leuke ontwikkeling om te benoemen is die op het sociale vlak. De meiden plannen zelf iedere dag een overleg moment om de wedstrijd voor te bereiden. Welke opstelling en welke doelstelling.

De wedstrijden stralen energie en plezier uit. Dit zorgt voor hard werken en fantastisch volleybal en dat resulteerde weer in een 3-0 winst.

 

Ontspanning en shoppen

Tijd voor ontspanning en ijsjes eten daar houden we wel van. Zo ook de meiden en vrouwelijke leiding, die konden lekker shoppen. Colin en Leroy hebben met hulp van onze Katalin, rots in de branding, een plaatselijke Gym bezocht. Lekker wat kilo’s weggedrukt.

Na het diner zijn we naar het park gegaan en hebben daar de dag nabesproken. Waardevolle punten zijn besproken en vervolgens hebben we daar lekker kunnen ‘rondhangen’.

Morgen, volleybal

Meiden staan op om 06.30 uur en ontbijten om 07.00 uur. De jongens staan om 07.00 uur op en ontbijten om 07.30 uur. De eerste wedstrijd begint om 08.00 uur.

 

 

WIL JE OOK LID WORDEN VAN DE IKVOLLEYBAL FAMILIE?

MEER IKVOLLEYBAL

Wij zorgen voor professionele programma’s en de optimale omgeving voor volleyballers om te groeien.

CONTACT

Wij staan voor je klaar!

ikvolleybal.nl
onderdeel van A12 Company
Stationssingel 46-B
3901 XK Veenendaal
06 25 02 88 10
info@ikvolleybal.nl