Dag 6: (Wed)strijd in wintersporthal

6 juli 2017

Vandaag konden we met alle teams later ontbijten, de meiden speelden om 09.30 uur. Iets wat we wel konden gebruiken met deze zomerse temperaturen buiten en in de sporthal. De wedstrijden vandaag zijn goed verlopen.

 

Fysiotherapie de Valuwe

De meiden begonnen goed aan de wedstrijd. Een wedstrijd waar al snel bleek weinig tegenstand te zijn. Dit gaf kans om met het team wat in te trainen, bijvoorbeeld het snelle van de free-ball en set/aanval. 3-0 winst.

 

TSN Tapservice 1

De mannen speelden tegen het lokale team uit Kaposvar. Dit jonge schoolteam gaf weinig weerstand. De jongens konden lekker vrijuit spelen en de wedstrijd net als de meiden gebruiken om tactieken in te trainen. 3-0 winst.

 

TSN 2 tegen Saturnus

Een ‘thuiswedstrijd’. Waarbij TSN  als underdogs de wedstrijd ingingen. Een fantastische eerste set waarbij ze tactisch speelden. Dit resulteerde dat Saturnus hard moest werken om de eerste set te winnen. De tweede en derde set ging Saturnus makkelijke af en dit resulteerde in 3-0 winst voor Saturnus en dus verlies voor TSN.

 

Kaas-units

Bij het diner kregen we deze avond een verschrikkelijke samenstelling van ‘kindervoedsel’. Droge witte rijst met daarbij gefrituurde kaas/kip units en wat saus. Geen succes dit keer.

Ook blijft het wennen om twee keer per dag warm te eten.

 

Wintersporthal

Deze periode is het in Hongarije 2,5 maand vakantie. Deze periode zal normaliter de zaal niet worden gebruikt. Hierdoor is er geen goede luchtbehandeling (fris/cool) aanwezig omdat ze alleen maar hoeven te verwarmingen in de winterperiode.

Voor ons was het wel enorm wennen om te spelen in de hitte. Maar ook de luchtvochtigheid in de sporthal. Zo ook buiten was het in de zon niet verstandig om je te bevinden. In de schaduw was het wel vol te houden. Dit is dan ook de plek waar wij ons veel hebben bevonden. De warmte doet gekke dingen met het lichaam, zo moesten we opzoek naar de teennagel van Hil…

WIL JE OOK LID WORDEN VAN DE IKVOLLEYBAL FAMILIE?

MEER IKVOLLEYBAL

Wij zorgen voor professionele programma’s en de optimale omgeving voor volleyballers om te groeien.

CONTACT

Wij staan voor je klaar!

ikvolleybal.nl
onderdeel van A12 Company
Stationssingel 46-B
3901 XK Veenendaal
06 25 02 88 10
info@ikvolleybal.nl