Dag 5: Warm verlies

5 juli 2017

Wat fijn als het ontbijt goed is, dit zorgt echt voor een betere start van de dag! Een dag waar de meiden de vroege wedstrijd hadden en de jongens in de middag aan de bak moesten. De dag dat we een eerste verliespartij te verwerken kregen en waar Jouke zijn instabiliteit verloor. Maar hij mocht wel met de taxi naar het hotel!

 

Heerlijke start

Nu mochten de jongens langer blijven liggen en de meiden dus vroeg bij het ontbijt moesten verschijnen. Geen probleem, zelfs een aantal jongens waren erbij. Zij wilden de meiden van het begin af aan steunen. Toppertjes.

 

Fysiotherapie de Valuwe

Een wedstrijd die in vlagen goed verliep. Maar ook in vlagen de lach op de gezichten deed verdwijnen. Uiteraard probeerden de redders in nood – de ridders op de oorlogspaarden – de koele kikkers – de 3 musketies – de Daltons en geef de toppers maar een naampje, in ieder geval de coaches, het tij te keren. Uiteindelijk wisten de meiden en de coaches met 3-0 te winnen.

 

TSN Tapservice 1 – Saturnus

De wedstrijd waar enorm naar uitgekeken werd, de onderlinge wedstrijd tussen TSN 1 en Saturnus werd na de lunch gestart. Een wedstrijd waar aan de ene kant van het net de ‘eeuwige strijders’ en aan de andere kant de ‘Players-onder-de-18’ opgesteld stonden. Waar de coaches een onderlinge strijd aangingen, Leroy en Colin wilden ‘een keer winnen’ van Robert. De twee coachten de ‘Players-onder-de-18’ en Robert de ‘eeuwige strijders’. De verdeling is uiteraard logisch als je de bijnamen leest.

Set 1 eindigde 25-23 voor de ‘Players-onder-de-18’, de ‘eeuwige strijders’ hebben een enorme prestatie geleverd door tactisch te serveren en in te spelen op de hoofdaanvallers. De mentale strijd werd die set gewonnen door de ‘eeuwige strijders’. Een set om van na te genieten. De wedstrijd eindige in 3-0 winst voor Saturnus, wat een warm verlies voor TSN Tapservice 1 betekende.

 

TSN Tapservice 2

Zij speelden tegen het oudere scholierenteam van Kaposvar. Leuk niveau tegenstander, maar waar al snel bleek dat onze jongens technisch veel meer kwaliteiten bezitten. Nu ook steeds meer tactisch gaat kloppen werd er met meer overmacht de sets gewonnen. Maar helaas was er in de derde set een enorme inzinking. Gelukkig wisten ze set 4 weer sterk te starten en deze te winnen. 3-1 winst tot resultaat.

 

Stabiliteit is niet altijd een feit

Helaas kwam Jouke erachter dat zijn stabiliteit niet altijd optimaal is. Hij verwikte bij het inspelen bij TSN 2 lichtjes zijn enkel. En hoe dankbaar ben je dan als je door vijf stafleden (moeders) wordt opgevangen en verzorgd. De ambulance werd gebeld door de EHBO en net zo hard door onze stafleden weer weggestuurd. Wat resulteerde in een geërgerde priester/chauffeur van de ambulance. Gelukkig hebben wij ook medische kennis in de staf en blijkt er nu al dat het allemaal enorm meevalt. We duimen voor Jouke dat na een lange nacht (lees, hij is nog wakker 23:37 uur, hij dit voor het slapen vast zal lezen) weer vrolijk kan rondhuppen. Voordeel voor hem was een taxi naar het hotel… En de moeders maar lopen…

Fans!

Gisteren zijn de ouders van Rian aangekomen in Kaposvar en hebben ze ons aangemoedigd. Vandaag waren ze ook weer aanwezig en hebben ze ons geholpen door te rijden naar een supermarkt zodat we nieuwe flessen water konden vervoeren. Toppers bedankt!

 

Morgen, volleybal

Meiden staan op om 07.50 uur en ontbijten om 08.20 uur. De jongens staan om 08.20 uur op en ontbijten om 08.45 uur. De eerste wedstrijd begint om 09.30 uur.

 

 

WIL JE OOK LID WORDEN VAN DE IKVOLLEYBAL FAMILIE?

MEER IKVOLLEYBAL

Wij zorgen voor professionele programma’s en de optimale omgeving voor volleyballers om te groeien.

CONTACT

Wij staan voor je klaar!

ikvolleybal.nl
onderdeel van A12 Company
Stationssingel 46-B
3901 XK Veenendaal
06 25 02 88 10
info@ikvolleybal.nl