Fairlight trotse sponsor UWG avontuur

28 april 20160

Fairlight is al bijna 30 jaar een uitermate innovatieve importeur van geluid & verlichtingsapparatuur voor de professionele markt. Wij zijn gespecialiseerd in bewegend licht, audio, video en led apparatuur.

Ons bedrijf is toonaangevend in de entertainment branche. Fairlight is distributeur in de Benelux van diverse A-merken en heeft een veelzijdig productenpakket. Het bedrijf staat voor kwaliteit en een goede advisering. Mede hierdoor zijn wij in 2014 en 2015 nog verkozen tot Martin professional distributor of the year wereldwijd!

Onze Unique Selling Points zijn:

  • Leveren van hoogwaardige apparatuur
  • Betrouwbare advisering en een snelle en correcte service
  • Een eigen Technische Dienst die snel en vakkundig werkt
  • Verzorgen van producttraining
  • Het opleveren van Turn-Key projecten

Circa 25 medewerkers dragen dagelijks bij aan het succes van ons bedrijf.

U vindt onze producten in o.a. uitgaanscentra, theaters, tv studio’s, live entertainment producties en poppodia. Enkele recente voorbeelden hiervan zijn: Het Muziekpaleis in Utrecht, Poppodium 013 in Tilburg, Schouwburg Cuijk en discotheek Palladio.

Bij sponsoring in de vorm zoals wij die doen is er meestal ook sprake van een gunfactor omdat we mensen kennen binnen een vereniging of stichting. Ons doel is geen naamsbekendheid maar betrokkenheid tonen en mensen met een missie te steunen.

Sponsoring doen wij meestal in combinatie met een speciale ondersteuning. Bij basketbalclub De Batouwe in Bemmel zijn wij sponsor van Heren 1 door ondersteuning van KIKA.

Voor de ondersteuning van ikvolleybal.nl jongens onder 15 & 17 jaar hebben wij gekozen omdat zij zelf dienden te werven en geld moesten ophalen bij sponsoren. Dat is geen gemakkelijke opgaaf en vergt enige inspanning maar ook lef om het bedrijfsleven te benaderen.

De missie van deze jongens is om succesvol te zijn in Klagenfurt met het besef dat je niet alleen op het tournooi dient te presteren maar ook in de voorbereiding.

Succes!!!

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_youtube id=”kGtzDyZ-TF8″ width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”” class=””/][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Leave a Reply

WIL JE OOK LID WORDEN VAN DE IKVOLLEYBAL FAMILIE?

MEER IKVOLLEYBAL

Wij zorgen voor professionele programma’s en de optimale omgeving voor volleyballers om te groeien.

CONTACT

Wij staan voor je klaar!

ikvolleybal.nl
onderdeel van A12 Company
Stationssingel 46-B
3901 XK Veenendaal
06 25 02 88 10
info@ikvolleybal.nl