Dag 3: volleybal

18 juni 2016

Vanochtend speelden we de laatste poulewedstrijden waardoor we vanmiddag speelden om 7e/8e plek of de kwartfinale. 

Jongens o15-2 is enorm in het toernooi gegroeid en dat lieten ze zien door vanmiddag tijdens het spelen om plek 7/8 de eerte set te winnen! Dit gaf de mannen de energie weer die ze nodig hadden en verdienden. Helaas konden ze de opvolgende sets net niet met winst laten eindigen en behaalde ze plek 8.

Jongens o15-1 verloren helaas ook de kwartfinale en dit betekent dat ze morgen om plek 3/4 spelen. Ook deze jongens zijn enorm in het toernooi gegroeid en speelden een fantastische pot vandaag tegen Spanje! 

Jongens o17 verloor de 1e set in dr kwartfinale dik. Gelukkig konden ze dit keren in set 2 en wonnen ze uiteindelijk met 2-1. Morgen spelen zij de halve finale om 09.30 uur. Ook deze jongens hebben knappe wedstrijden gespeeld en een leuk niveau laten zien. 

Vanavond hadden we met de staff een heerlijk gala diner en de jongens een feest. Rond 22.00 uur waren we weer bij het hotel en inmiddels liggen we weer op een oor.

Morgen 07.30 uur ontbijten. In de ochtend nog wedstrijden en begin van de middag de prijsuitreiking. Daarna lunchen en op naar het hotel voor ontspanning en huiswerk. 

WIL JE OOK LID WORDEN VAN DE IKVOLLEYBAL FAMILIE?

MEER IKVOLLEYBAL

Wij zorgen voor professionele programma’s en de optimale omgeving voor volleyballers om te groeien.

CONTACT

Wij staan voor je klaar!

ikvolleybal.nl
onderdeel van A12 Company
Stationssingel 46-B
3901 XK Veenendaal
06 25 02 88 10
info@ikvolleybal.nl