Een dag van water halen en naar het water toe. Een goed ontbijt, uitgebreide lunch en een minder diner. Van elkaar beter leren kennen tot samen lachen. Van zweten tot zwemmen. Van schoon water vies water maken. Van vieze kleding tot schone kleding.


Speciale wekservice

De dag werd letterlijk ingeluid, voor wie de foto’s van Kaposvar heeft bekeken zal begrijpen waarom. Een grote en fantastisch mooie kerk staat tegenover het hotel. Idyllisch plaatje dat zeker, maar we kunnen jullie vertellen dat de klokken het doen…. Een voordeel is dat we ons weer mochten omdraaien omdat onze eigen wekker een uur later zou afgaan.

 

Ontbijtbuffet

Thuis worden de boterhammen gesmeerd, maar hier moeten de spelers zelfs op strooptocht. Zoek een bord, loop langs de lange tafels en leg op je bord waar je zin in hebt. Dat bevalt de spelers heel goed.. Te goed.. Laten we maar zeggen dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is.

 

Water halen

Vervolgens gingen de coaches met onze Katalin op pad om waterflessen op te halen. Katalin heeft haar vader ingeschakeld om ons te rijden. Dit omdat de bustijden niet lekker op elkaar aansloten en ze ons natuurlijk super lief vindt. (Dit laatste zetten we in onze Blog omdat ze die ook thuis leest! Hoe gaaf!).

 

Spring in het park

Op naar een stadspark om daar lekker te vertoeven. Katalin wist er wel eentje dichtbij. Een park dat haar moeder, ook architect, heeft ontworpen. Waterpartijen, trampoline, basketbalvelden, hardloopbaan en nog veel meer. Een fantastische plek om de dag officieel te beginnen met enkele aandachtspunten en complimenten voor de groep. En het kennismakingsspel ‘levend memory’. Mooi om te zien dat nu iedereen elkaars naam kent, missie geslaagd (bedankt Nicole).

Verder was er tijd voor ontspanning en om naar een dichtbijzijnde winkel te gaan om nog wat boodschappen te doen.

 

Uitgebreide lunch en wassen

Het was tijd voor de lunch, deze was net als het ontbijt luxe. We beginnen met een soep waarna 2 stukken vlees en aardappels. Hierna gingen we weer naar het hotel voor de vrije tijd en om de polo’s te wassen. Spelers moesten zelf de was doen en dat was voor de meesten een hele ervaring. Laten we maar zeggen dat we ook werken aan de zelfstandigheid van de spelers.

 

Virágfürdő Kaposvár

De titel zegt het al, het was tijd om af te koelen in het lokale zwembad. Dit zwembad is gebouwd op enkele natuurlijk bronnen, waarvan ze uiteraard gebruik maakten in de baden. Verder was er veel vermaak met onder andere diverse duikplanken, stroomversnellingen en fonteinen. Ook werd er contact gemaakt met Katalin, die hoe stoer gewoon met ons mee ging zwemmen, en met de volleybal op het beachveld.

 

English

Steeds meer spelers leggen contact met andere spelers van het toernooi in het Engels. Zo ook doen zij boodschappen en rekenen ze af in het Engels. Regelen ze zaken bij de receptie van het hotel in het Engels. En spreken ze met Katalin in het Engels.

 

Morgen, start van het toernooi

Wekker om 06.30 uur, ontbijt 07.00 uur, 07.20 uur naar de sporthal, 08.00 uur de eerste wedstrijd TSN Tapservice 1 – UKR, 09.30 uur CZE – TSN Tapservice 2, 11.00 uur CZE – Saturnus, 15.30 uur Fysiotherapie de Valuwe – HUN.

 

Foto’s: https://www.instagram.com/ikvolleybal.nl/ 

WIL JE OOK LID WORDEN VAN DE IKVOLLEYBAL FAMILIE?

MEER IKVOLLEYBAL

Wij zorgen voor professionele programma’s en de optimale omgeving voor volleyballers om te groeien.

CONTACT

Wij staan voor je klaar!

ikvolleybal.nl
onderdeel van A12 Company
Stationssingel 46-B
3901 XK Veenendaal
06 25 02 88 10
info@ikvolleybal.nl