Lezing Topgeneeskunde en topsport

5 juni 2016

Vrijdag 10 juni om 19.00 uur zal prof. Bas Bloem een lezing houden over topsport en topgeneeskunde (veel video’s over sporten en ‘gekke’ neurologische beelden zorgen voor een goede mix van leerzaam en vermaak). De opbrengst van de entree (5 euro) komt ten goede aan de deelname van Jongens o15 en Jongens o17 aan een toernooi in Oostenrijk.

“Vrijdagavond 10 juni houd ik een speciale lezing over de bijzondere verbanden tussen topgeneeskunde & topsport. Gaat echt de moeite waard worden, met bijzonder video materiaal, en inzichten in de laatste wetenschappelijke studies naar sporten voor mensen met Parkinson. Zie de bijlage voor de uitnodiging. Met de opbrengsten van deze lezing steun ik de drie talententeams van het RTC Nijmegen. Kom je ook?! Aanmelden kan via lezingbloem@yahoo.com”

“Muhammed Ali was niet alleen een fantastische sportman, maar ook een geweldige ambassadeur voor Parkinson, de ziekte waar hij zelf aan leed. Grote vraag blijft of de klappen tegen zijn hoofd hebben bijgedragen aan het ontstaan van zijn Parkinson. Dit wordt één van de onderwerpen die ik aanstaande vrijdag ga bespreken in mijn lezing over Topsport en Topgeneeskunde. Aanmelden kan nog steeds via lezingbloem@yahoo.com. Hopelijk tot vrijdag!”

ikvolleybal-bas-bloem-lezing

WIL JE OOK LID WORDEN VAN DE IKVOLLEYBAL FAMILIE?

MEER IKVOLLEYBAL

Wij zorgen voor professionele programma’s en de optimale omgeving voor volleyballers om te groeien.

CONTACT

Wij staan voor je klaar!

ikvolleybal.nl
onderdeel van A12 Company
Stationssingel 46-B
3901 XK Veenendaal
06 25 02 88 10
info@ikvolleybal.nl