Internationaal toernooi in Hongarije

18 januari 2017

1 tot en met 8 juli 2017 Internationaal toernooi in Hongarije

In juni 2016 hebben we een onvergetelijke tijd gehad tijdens de UWG in Klagenfurt. Ook dit jaar zal er weer een UWG georganiseerd worden. Echter hebben we van andere coaches vernomen dat zij dit jaar hieraan gaan deelnemen. Dit maakt het voor ons ‘minder’ interessant omdat we van mening zijn dat we ook in Nederland tegen Nederlandse teams kunnen spelen.

Voor het jaar 2017 lijkt het ons gaaf om deel te namen aan het ‘Intersport Youth Volleyball Festival’ in Kaposvar, Hongarije. Dit toernooi is van 2 t/m 8 juli 2017.

Het niveau van tegenstanders zal naar verwachting hoog zijn:  “Last year we had the Georgian national boys team as well the Hungarian national boys team, along with the Kaposvár Volleyball Academy.”

Omdat de organisatie van dit toernooi een aantal belangrijke stappen zal moeten doormaken is het aller belangrijkste nu of er hiervoor interesse is. Als er interesse is dan zullen we zo spoedig mogelijk een informatiebijeenkomst opzetten. Dit moet alles spoedig gebeuren omdat het hier gaat om bijvoorbeeld vliegtickets op tijd boeken en het benaderen van sponsoren.

Natuurlijk brengt ook dit toernooi weer kosten met zich mee. Een begroting is al gemaakt en met de ervaring van Oostenrijk weten we dat de data met reisdagen van 1 tot en met 5 juli zal zijn. We uitgaan van een 3-sterren hotel, kleding, eten, busvervoer, deelname toernooi etc. We met sponsoren uit zouden willen komen op een bedrag van 375-425 euro per persoon.

Meer informatie over het toernooi:
http://www.youthvolleyballfestival.org/

Verder informatie gaat via de interne ikvolleybal.nl mailing.

WIL JE OOK LID WORDEN VAN DE IKVOLLEYBAL FAMILIE?

MEER IKVOLLEYBAL

Wij zorgen voor professionele programma’s en de optimale omgeving voor volleyballers om te groeien.

CONTACT

Wij staan voor je klaar!

ikvolleybal.nl
onderdeel van A12 Company
Stationssingel 46-B
3901 XK Veenendaal
06 25 02 88 10
info@ikvolleybal.nl