Privé Begeleiding

https://ikvolleybal.nl/wp-content/uploads/2018/09/ikvolleybal_prive-begeleiding.jpg

Wij hebben jaren lange ervaring op het gebied van talentontwikkeling en ook op het begeleiden van spelers om hun doel te bereiken. We merken dat dit houvast en rust geeft bij spelers en ouders. Want op steeds jongere leeftijd worden spelers benaderd om bij een andere club te komen spelen. Maar is dit wel het juiste moment voor de speler zelf?

Graag helpen we je bij het maken van een meerjarig ontwikkelplan. We maken een analyse van je huidige situatie en waar je de komende jaren graag naartoe wilt. We verwerken dit in een eenvoudig en helder schema. Een schema die met je mee groeit en makkelijk bijgesteld kan worden bij veranderingen.
Ook kan het zijn dat je een aantal trainingen meer één op één training zou willen, ook dit is mogelijk en noemen we personal training.
En wat doe je als clubs je benaderen, hoe communiceer je dit met je trainer? Welke club, team en trainer past het beste bij jou? Ook hierbij kunnen we je helpen om zelf een goed overwogen keuze te maken.

  • Meerjarig ontwikkelplan
  • Personal training
  • Clubkeuze maken

Na een korte analyse wat je huidige situatie is maken we een eenvoudig maar helder schema voor je. Hier gaan we verder je doelen in verwerken. Uiteindelijk krijg je overzicht en houvast voor de komende jaren.

Dit kan op diverse gebieden zijn. Mentaal, kracht, technisch, tactisch en meer… Wij nemen de tijd voor je en zorgen dat je het vooraf gestelde doel behaalt.

Je wordt steeds benaderd door diverse trainers en clubs, want ja jij ontwikkelt jezelf en valt op. Zij willen je graag in hun team hebben en daar doen ze heel veel voor.
Hoe ga je daarmee om, welke stappen in communicatie kan je nemen, wat is de rol van je huidige club en trainer, welke rol hebben je ouders, wil je dat wij een rol voor je in gaan nemen? Wat we in ieder geval kunnen doen is je helpen om zelf een weloverwogen keuze te maken.

Stap 1: de situatie voorleggen!

Er zijn diverse mogelijkheden waarop wij je kunnen helpen. Iedere situatie is weer anders, leg daarom de situatie aan ons voor en we beantwoorden hoe we je kunnen helpen.


WIL JE OOK LID WORDEN VAN DE IKVOLLEYBAL FAMILIE?

MEER IKVOLLEYBAL

Wij zorgen voor professionele programma’s en de optimale omgeving voor volleyballers om te groeien.

CONTACT

Wij staan voor je klaar!

ikvolleybal.nl
onderdeel van A12 Company
Stationssingel 46-B
3901 XK Veenendaal
06 25 02 88 10
info@ikvolleybal.nl